top of page

talent motivatie analyse - TMa methode

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als ze werk doen wat echt bij hen past.​ 

 

De Talent Motivatie Analyse maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en competenties. Met deze digitale assessment tool maakt Talent Matters talent concreet en meetbaar. De koppeling van de drijfveren en talenten naar competenties maakt het een unieke en veelzijdige tool binnen Human Resources op het gebied van Talent Management.

 

Wil je weten wat ik voor jou en/of jouw bedrijf op Talent Management vraagstukken kan betekenen? Ik maak graag kennis met je.

coaching

tma.png

De Talentenanalyse is een waardevolle tool om in te zetten binnen zowel personal als loopbaan coaching. Het geeft je een blauwdruk van jouw drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Je ziet wat jou energie geeft en wat juist energie vraagt.

werving & selectie

Person fitting the last puzzle piece.Con

Ben je op zoek naar Talent voor jouw organisatie? Wil je inzicht of de kandidaat matcht met wat jij zoekt? Talent Matters biedt assessments in combinatie met diepte interviews, om inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van de kandidaten. 

team assessments

bottom view.a team of doctors at the med

Wil jij de talenten in jouw team in kaart krijgen en optimaal benutten? De teamleden doen eerst een individuele Talentenanalyse. Daarna gaan ze op een positieve manier aan de slag met de uitkomsten. Talent Matters biedt team assessments aan om zo de samenwerking en effectiviteit te verbeteren.

overige talent vraagstukken

TMA ballen.jpg

Wil jij de ontwikkelbaarheid van jouw drijfveren, talenten en competenties in kaart en wil jij weten hoe jouw omgeving dat ziet? De TMA methode biedt o.a. ook de mogelijkheid voor 360 graden feedback. 

bottom of page