top of page
foto MH.jpg
over mij

Mijn naam is Marianne Wintermans-Hazelaar. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Eindhoven.

Vanaf 2004 ben ik werkzaam geweest in diverse Human Resources functies. Daarvan heb ik 7 jaar bij McKinsey & Company in Amsterdam gewerkt binnen Professional Development. De voornaamste verantwoordelijkheid van mijn werkzaamheden was de ontwikkeling van de consultants. Na mijn verhuizing van Amsterdam naar Eindhoven, heb ik binnen ASML het HR Project Management office opzet en diverse HR projecten begeleid. In 2016 besloot ik om mijn passie 'de persoonlijk en professionele ontwikkeling van mensen' te volgen en mij verder te specialiseren als coach.

 

Daarvoor heb ik verschillende studies gedaan:

- Post HBO Life- en loopbaancoach bij de Balansgroep 

- Post HBO Winning Teams - Team Coach bij Europees Instituut de Baak

- Talent Motivatie Analyse (TMA) & DISC professional

- ACT - Acceptance Commitment Therapy

- Phoenix - Transactionele Analyse

Oprecht, sensitief en toegankelijk zijn eigenschappen die mij typeren. Wat je van mij kunt verwachten is dat ik een veilige omgeving creëer, waarin ik aandachtig luister en dingen er mogen zijn. Openheid is voor mij de sleutel tot een prettige samenwerking. Ik geef vertrouwen in eigen kunnen en zet je de spiegel voor waar nodig. Ik kom snel tot de kern en ik ben in staat dingen concreet en overzichtelijk te maken. Door mijn brede werkervaring heb ik een goede en realistische connectie met de business. 

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde beroepscoaches) en werk volgens de Ethische gedragscode voor coaches.

Wil je weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page