top of page
Personal Coaching

coaching

bij talent matters

Talent Matters biedt individuele coaching trajecten op levens- en loopbaanvraagstukken aan. De oplossingsgerichte en duurzame werkmethode sluit aan bij hoger opgeleide professionals.

Iedereen zit wel eens in de ‘flow’. Je voelt je sterk, alert en verricht moeiteloos je werk en hebt het gevoel de situatie onder controle te hebben. Maar wat als het even tegenzit? Wat als wens en werkelijkheid met elkaar gaan botsen? In ons dagelijks leven worden we vaak opgeslokt door de vele verplichtingen en routines. Hierdoor is het juist zo moeilijk om stil te staan bij wat je echt wilt en waar die onrust vandaan komt.

Zelfreflectie Matters. Voor een groot deel doe je het dagelijks, maar soms heb je daar begeleiding en ondersteuning bij nodig. Er zijn factoren waar je als persoon geen of weinig invloed op hebt. De focus van Talent Matters ligt op wat je wél kunt veranderen. Namelijk hoe je naar dingen kijkt en hoe je ermee omgaat. Verandering begint vanuit jezelf. Bewust keuzes maken. Als je keuzes maakt die passen bij jouw drijfveren en talent dan kom je het beste uit de verf. Deze comfortzone is de voedingsbodem om te kunnen groeien en excelleren.

 

Durf jij de uitdaging voor verandering aan? 

Loopbaan Coaching

personal coaching

Winning and success. Victorious female p

Wil jij

 • jouw talenten beter in kaart krijgen en verder ontwikkelen?

 • een duidelijke focus en betere balans?

 • jouw patronen herkennen en doorbreken?

 • jouw zelfvertrouwen vergoten?

 • assertiviteit ontwikkelen?

 • effectiever leren communiceren?

 

Ervaar je nu

 • onzekerheid omdat je even niet weet waar je goed in bent?

 • dat je veel op je bordje hebt liggen en overal met een half been in staat?

 • onmacht omdat je steeds in dezelfde valkuil stapt?

 • onzekerheid of angst in bepaalde situaties?

 • moeite met grenzen aangeven?

 • blokkades in contact met anderen?

Personal coaching bij Talent Matters

Met behulp van personal coaching leer je beter te begrijpen wat jouw drijfveren, talenten en blokkades zijn. Je leert patronen herkennen en doorbreken, effectiever communiceren en jouw wensen en ideeën vorm te geven en te realiseren.

 

Tijdens het traject bied ik structuur en zorg ik voor focus door onder andere de dingen stap voor stap aan te pakken. Tevens inspireer en motiveer ik jou om aan de slag te gaan met de door jou geformuleerde doelen. 

Het traject

Ieder mens is uniek, daarom vraagt elk traject om maatwerk. Afhankelijk van het vraagstuk duurt een traject 3 tot 7 sessies van gemiddeld 1,5 uur. Het totale traject duurt 3 à 4 maanden.

In het begin maken we jouw coachvraag concreet. Tijdens de eerste paar sessies krijg je door diverse methodieken inzicht in jouw drijfveren, talenten, valkuilen, patronen en obstakels. Vervolgens gaan we op actieve wijze met de door jou bepaalde doelen aan de slag. We gaan de uitdagingen die je hierin tegen komt aan. Je krijgt opdrachten mee om thuis uit te voeren. Je kunt dus in jouw eigen omgeving actief werken aan jouw ontwikkeling.

Het resultaat

Het resultaat is dat je na een coachingstraject energieker, effectiever en krachtiger voelt. 

Personal coaching is een proces dat voor een groot deel af hangt van jouw ontwikkelingsproces. Hoe meer je écht met zelfreflectie, de gekozen leerdoelen en opdrachten bezig bent, hoe beter het resultaat.

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

loopbaan coaching

Side view of businesswoman climbing draw

Wil jij

 • ontdekken welke baan bij jou past?

 • inzicht in hoe jij jouw carrière wilt vormgeven?

 • inzicht in waar je energie van krijgt?

 • focus aanbrengen in jouw werk?

 • een betere work – life balance?

 • jouw leiderschap skills verder ontwikkelen?
   

Ervaar je nu

 • verveling of demotivatie in je werk?

 • onrust omdat je niet scherp hebt wat je wilt?

 • dat je weinig voldoening uit je werk haalt? 

 • stress omdat er teveel op je bordje ligt en je alles half doet?

 • dat je zowel thuis als op het werk tekort schiet?

 • blokkades met jouw medewerkers en/of stilstand in jouw ontwikkeling?

Loopbaan coaching bij Talent Matters

Loopbaan coaching helpt jou bij vraagstukken op gebied van werk en carrière. Je wordt begeleid in het vorm en richting geven van jouw loopbaan, zodat jij het beste tot je recht komt. Je leert bewust keuzes maken en focus aanbrengen. Loopbaan coaching gaat hand in hand met personal coaching. Dit houdt in dat methodieken die ook bij personal coaching aan bod komen, ingezet kunnen worden. Ook praktische zaken, zoals begeleiding bij het maken van jouw CV, sollicitatiebrief, voorbereiden van sollicitaties en pitch kunnen onderdeel zijn van het traject.

Tijdens het traject bied ik structuur en zorg ik voor focus door onder andere de dingen stap voor stap aan te pakken. Tevens inspireer en motiveer ik jou om aan de slag te gaan met de door jou geformuleerde doelen. Door mijn brede werkervaring ben ik in staat een connectie met de business te maken. 

 

Het traject

Ieder mens is uniek, daarom vraagt elk traject om maatwerk. Afhankelijk van het vraagstuk duurt een traject 4 tot 7 sessies van gemiddeld 1,5 uur.

In het begin maken we jouw coachvraag concreet. Tijdens de eerste paar sessies krijg je door diverse methodieken inzicht in jouw drijfveren, talenten, valkuilen, patronen en obstakels. Tevens krijg je een beeld wat je leuk en niet leuk vindt in jouw werk. We maken inzichtelijk waar je energie van krijgt en in welke omgeving jij je prettig voelt.

Vervolgens gaan we op actieve wijze met de door jou bepaalde doelen aan de slag. We gaan de uitdagingen die je hierin tegen komt aan. Je krijgt opdrachten mee om thuis uit te voeren. Je kunt dus in jouw eigen omgeving actief werken aan jouw ontwikkeling.

Het resultaat

Het resultaat is dat je na een coachingstraject energieker, effectiever en krachtiger voelt. Je hebt een duidelijker beeld van de richting die jij op wilt.

Loopbaan coaching is een proces dat voor een groot deel af hangt van jouw ontwikkelingsproces. Hoe meer je écht met zelfreflectie, de gekozen leerdoelen en opdrachten bezig bent, hoe beter het resultaat.

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

bottom of page