Referenties

joppe - manager marketing & communicatie - 36 jaar
 

Het coachingstraject met Marianne heeft mij een ontzettend mooie stap ‘verder’ gebracht. Het heeft me bewust gemaakt en handvatten gegeven hoe ik mijn talent beter en breder kan inzetten. Een supermooi en waardevol inzicht. Wat is dan mijn unieke kracht? Dit dacht ik te weten ;) Benut ik dit nu optimaal? Tegelijk heb ik mijn valkuilen beter in beeld en heb ik geleerd hoe hier slimmer mee om te gaan. Voor mij een waardevol persoonlijk traject met mooie verrassende inzichten. Marianne weet een veilige, open en challengende omgeving te creëren. Ze voelt het haarfijn aan en houdt op de juiste momenten een (soms confronterende) spiegel voor. Ik ben er ‘open’ in gegaan maar had op voorhand niet verwacht er zoveel uit te halen. Een dik compliment en een waardevolle ervaring die ik iedere professional kan aanraden.

        Februari 2021

sanne - team lead - 36 jaar
 

Al vaker had ik eraan gedacht om een loopbaan coaching traject te doen, maar ik had het nooit doorgezet. Afgelopen jaar heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij Marianne een coaching traject gestart. 

Wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik zie het echt als investering in mijzelf. Het lag bij mij op de loer om maar door te denderen in het leven en dan met name op professioneel vlak. Tijdens het traject met Marianne heb ik niet alleen leren inzien wat mijn sterke eigenschappen zijn, maar heb ik deze ook echt leren omarmen. Wat voor mij eerder vanzelfsprekend was zie ik nu als een talent. De TMA analyse heeft voor mij erg verhelderend gewerkt. Ik weet nog beter wie ik ben en waar ik voor sta. Marianne heeft me door opdrachten, reflectie en de coaching gesprekken goed scherp laten krijgen waar ik energie uit haal in een functie / bedrijf en wat me juist energie kost. Het werkt verhelderend (en ja, soms confronterend) om dit op een flip over samengevat te zien. Het doel om beter voorbereid te zijn op een vervolgstap in mijn carrière is bereikt en de weg ernaar toe heb ik als heel prettig ervaren. Marianne is heel professioneel, warm, oprecht geïnteresseerd en gepassioneerd over haar werk.

Januari 2021

Jan-willem - ondernemer - 42 jaar
 

Marianne laat je direct plaatsnemen achter het stuur van haar ‘hybride coachingmodel’. Het traject dat ik met haar doorlopen heb is een kruising van abstract beschouwen als ook het praktisch aan de slag gaan met zeer verhelderende oefeningen. Sterk objectief en zuiver persoonlijk betrokken. Geduldig maar wel met een duidelijke drive om stappen voorwaarts te maken. Afremmen waar nodig en versnellen waar het kan. De coaching met Marianne heeft mij een duidelijke zingeving, zelfacceptatie en meer wendbaarheid opgeleverd.   

Januari 2020

mark - ondernemer - 45 jaar
 

Via via ben ik met Marianne in contact gekomen. Voordat ik met een coach aan de slag ging was ik redelijk sceptisch over coaches en of het wel wat voor mij was. Marianne heeft mij het tegendeel bewezen en mij uitstekend geholpen met mijn vraag. In de sessies is ze doortastend en doelgericht te werk gegaan en heeft ze het proces constant afgestemd op mijn behoefte. Door het stellen van de juiste vragen, het laten doen van specifieke oefeningen en een TMA test heb ik scherp voor ogen gekregen wat ik op het gebied van werk echt wil en daar ook concrete doelen aan kunnen hangen. Diep van binnen weet je het allemaal wel maar Marianne heeft mij uitstekend geholpen om mijn wensen, eisen en doelen helder en concreet te maken!

September 2020

bas - team begeleiding
 

Marianne heeft de afgelopen maanden een aantal teamsessies voor ons begeleid waarbij de nadruk lag op de verdieping van het onderlinge contact tussen collega’s. Deze sessies hebben voor alle collega’s een verdieping opgeleverd voor de manier waarop zij als team elke dag samenwerken. Marianne als coach is betrokken, kundig en is in staat mensen een spiegel voor te houden, zodat zij met behulp van de vergaarde inzichten nóg beter tot hun recht komen in hun rol. Marianne kan ik dan ook als coach én als mens van harte aanbevelen!

Oktober 2020

evelien - notaris- 36 jaar
 

Marianne is een betrokken, toegankelijke en kundige coach en heeft een analytische aanpak. Ze zorgt voor een veilige, open omgeving. Ik heb Marianne nooit op een cliché kunnen betrappen, waardoor de gesprekken met haar altijd veel nieuwe inzichten gaven. Ze weet richting te geven, maar kauwt niets voor. Op die manier liet ze mij zelf tot de kern van het probleem komen, en vervolgens tot conclusies en oplossingen. Marianne helpt je hierbij je verworven inzichten om te zetten naar haalbare (verbeter)doelen en geeft je zeer bruikbare tips en tools mee om tot besluiten c.q. oplossingen te komen. De diepgaande gesprekken hebben mij niet alleen veel zelfinzicht gegeven maar ook praktische handvatten. Dit coaching traject heeft mij veel relaxter, autonomer en sterker in mijn beslissingen gemaakt, maar ook tot een betere kwaliteit van werken en privé-werk balans en was daarom een zeer waardevolle ervaring! Daar ben ik haar heel dankbaar voor! 

September 2018

linda - advocaat- 36 jaar
 

Marianne heeft me geholpen meer inzicht te krijgen in wie ik ben. Wat mijn sterkte kanten zijn, hoe belangrijk die zijn en wat de keerzijde (de valkuilen) van die kanten is. Ze heeft me door middel van concrete oefeningen geholpen om te gaan met mijn valkuilen. Marianne luistert en confronteert en in plaats van pasklare antwoorden te geven zet ze aan tot nadenken over wie je bent, wat je wil, waar je aan wil werken en welk gereedschap je daar voor nodig hebt. Marianne is professioneel, vriendelijk, kritisch zonder te oordelen en ik voelde vanaf het eerste gesprek bij haar op mijn gemak. Ik kijk terug op de coaching als een verhelderende, intensieve en bovenal prettige ervaring. 

Mei 2018

mariëlle - marketing manager- 38 jaar
 

Het coachtraject heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht en verbindingen gelegd die ik eerder niet zag. Hierdoor kan ik beter richting geven aan de toekomst; zowel in mijn werk als privé. Marianne heeft mij begeleid en mij geholpen tot deze inzichten te komen. Dit doet ze op een heel prettige en natuurlijke manier. Ze is betrokken, haar aanpak is warm en persoonlijk. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is erg professioneel en vakkundig. Ik vond het knap hoe zij tijdens de gesprekken steeds direct anticipeerde en mij met behulp van bepaalde methodieken en oefeningen tot nieuwe inzichten bracht. Gun jezelf een traject met Marianne, daar wordt je beter van ;-) 

Juni 2017

frederik - ondernemer - 46 jaar
 

Een coach die gedreven is je de goede weg op te helpen. Zij had aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé. Dat heeft uiteindelijk zeker bijgedragen aan de goede coaching. Na een meeting met Marianne was ik iedere keer weer erg positief opgeladen. 

Ik twijfelde welke kant ik professioneel op wilde gaan. Daarnaast had ik geen grip op mijn privéleven en brokkelde mijn sociale leven af. Het contact met Marianne kwam dus precies op tijd om de stap te nemen met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities. Door Marianne heb ik ontdekt/bevestigd gekregen hoe ik slagvaardiger in het leven kan staan, zowel privé als professioneel. Na het traject voelde ik mij beter, zekerder, fitter en trotser. 

April 2017