top of page

Referenties

claudi - 40 jaar

 

Ik kwam via een aanbeveling met mijn vraagstuk bij Marianne terecht: welke baan past bij mij als persoon en hoe kan ik vanuit mijn hart gaan werken? Al tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik me erg goed begrepen en volledig op mijn gemak. Marianne kijkt op een integrale manier naar je individuele situatie, jouw wensen, eisen en waarden als persoon. Marianne heeft een bijzondere gave: zij kan buitengewoon goed naar jou luisteren en de details tussen de regels te lezen. Zij stelt de juiste vragen op het juiste moment, die je echt aan het denken zetten.

 

ELK gesprek met met haar bracht nieuwe inzichten over mij als persoon en nieuwe perspectieven over mijn verleden, het heden en mijn toekomst. Talentanalyse, kernwaardes, limiting beliefs en overtuigingen, persoonlijk energiemanagement en loopbaan analyse: we did it all. Daardoor kreeg ik een duidelijk beeld, welke banen bij mij passen en wat ik zelf graag zou willen doen. De grootste doorbraak voor mij is, dat ik een nieuwe mindset heb kunnen ontwikkelen, waarmee ik op een duurzame manier een bewust gekozen gezonde afstand tot mijn werk en privé relaties kan blijven houden. Dit geeft niet alleen rust en ruimte, maar ook energie. Haar professionele steun en structuur (waar nodig) en haar prettige manier om doelgericht te werk te gaan helpen jou stapsgewijs, nieuwe inzichten in concrete actiepunten om te zetten. Ik haal nu weer energie uit mijn werk en weet precies op welke manier ik met mezelf om moet gaan om mijn energielevel mooi op pijl te houden. Ik weet wat mijn doelen voor de toekomst zijn en hoe ik deze kan realiseren op mijn eigen manier – vanuit mijn kracht en talenten.

 

DANKJEWEL Marianne voor deze bijzondere reis – ik kan het iedereen aanraden om gewoon een keer in gesprek te gaan of samen met jou te sparren!"

       November 2023 

victoria - 40 jaar

 

Al direct vanaf ons eerste telefoon gesprek voelde ik een bepaalde rust, begrip en connectie. Het was enorm verhelderend om samen het zinvolle gevoel waar ik naar zocht uit te pellen. We doken in mijn kernwaarden, mijn kwaliteiten en talenten, de dingen die ik nog wilde leren en formuleerden welke concreter stappen ik kon nemen op weg naar mijn nieuwe doelen. Marianne heeft me het vertrouwen gegeven dat ik meer kan varen op mijn eigen gevoel. 

 

Het bijzondere aan de gesprekken met Marianne vind ik vooral dat mijn zoektocht tijdens en na elk gesprek met haar lichter en positiever voelde. Ik maakte het zelf grootser in mijn hoofd. Marianne hielp me door er samen naar te kijken, me te spiegelen zonder oordeel (!!) en de juiste vragen te stellen, het zelf duidelijker te krijgen waar mijn vraag nou precies over ging. Ze voelt enorm goed aan hoe je energie is tijdens de sessie en weet daar goed op in te spelen door bijvoorbeeld de oefeningen of gesprekken daarop aan te passen.

 

Het traject met Marianne heeft me enorm geholpen in het proces waarin ik als mens aan het groeien en veranderen ben in verschillende rollen die ik heb. Dankzij Marianne ben ik gestart met een opleiding, vrijwilligerswerk en ben ik veel nieuwe dingen aan het leren en oppakken. Ook heb ik meer rust gekregen in mijn zoektocht. Het is en blijft een proces maar je doet de juiste dingen en ontmoet de juiste mensen op het juiste moment. Mocht je op zoek zijn naar een coach die je echt ZIET, sensitief is, exact de juiste woorden geeft aan je gevoel en veel kennis en ervaring heeft met het ontdekken waar je talent echt zit? Bel Marianne!

        Januari 2023

Referenties

sanne - philips - 41 jaar

 

Marianne is een unieke, integere en strategische coach. Haar aanpak is holistisch, zonder zweverig te zijn. Haar ruime ervaring in het bedrijfsleven maakt dat ze goed de context en uitdagingen van mijn vraag begreep. Ze schakelt snel, zonder gehaast te zijn. Is flexibel in stijl en aanpak en zeer doortastend. Wanneer de situatie er om vraagt ga je in dezelfde sessie van beschouwend kijken en onderzoeken van de waarden die je drijven tot het praktisch voorbereiden van een lastig gesprek. Marianne is sensitief en snapt goed wat er op een bepaald moment nodig is om je verder te helpen. Ik kwam uit iedere sessie met nieuwe energie, inzichten én praktische handvaten.

Marianne heeft mij niet alleen op kundige wijze mijn coaching vraag laten beantwoorden, ook heeft zij mij geleerd om milder naar mezelf te kijken en dat dingen er ‘gewoon mogen zijn’. Deze ‘bijvangst’ is misschien nog wel waardevoller dan het doel waarop we bewust visten. Kortom, Marianne verstaat haar vak en ik ga in de toekomst zeker vaker met haar in gesprek!

        Juni 2022

sylvia - uwv - 36 jaar

 

Marianne heeft mij gedurende onze sessies laten inzien waar mijn kwaliteiten liggen maar ook wat mijn valkuilen zijn. Door haar professionele, gestructureerde en bovenal persoonlijke aanpak ben ik snel tot de kern van mijn coachingsvraag gekomen. Ik heb veel meer zelfinzicht, zelfvertrouwen maar bovenal veel meer rust gevonden. Dankzij dit traject heb ik geleerd om de juiste keuzes voor mij te maken. Het was confronterend op sommige momenten, intensief maar bovenal een prettige en waardevolle ervaring. Het heeft ertoe geleid dat ik het aan heb gedurfd om te switchen van baan en dat mijn privéleven meer in balans is. Dit alles had ik nooit kunnen bedenken toen ik aan het traject begon, typisch gevalletje van had ik dit maar jaren eerder gedaan :-)

        Juli 2021

karsten - data scientist - 36 jaar

 

Marianne heeft me geholpen om bewust keuzes te maken wat betreft de invulling van mijn loopbaan. Sterker nog, ze heeft me doen inzien dat ik momenteel een erg passende baan heb en heeft me geholpen om hier nog meer uit te halen. Denk hierbij aan het beter leren aangeven van mijn eigen grenzen, maar ook hoe ik meer in verbinding met anderen kan staan door me open en kwetsbaar op te durven stellen, bij mezelf te blijven en voelen waar ik zelf behoefte aan heb. De focus binnen het coachingstraject kwam dan ook van loopbaan op persoonlijke ontwikkeling te liggen, waarbij we vooral gewerkt hebben aan mijn zelfvertrouwen, zelfbeeld en zelfacceptatie. De fijne verhelderende en inzichtvolle gesprekken werden daarbij afgewisseld met praktische oefeningen en opdrachten die, hoe spannend soms ook, altijd een positieve impact op mijn werk- en privésituatie hadden. Marianne is vriendelijk, warm, professioneel en weet bovenal tot de kern te komen. Ik ben haar erg dankbaar voor alle nieuwe inzichten!

        Juni 2021

joppe - manager marketing & communicatie - 36 jaar
 

Het coachingstraject met Marianne heeft mij een ontzettend mooie stap ‘verder’ gebracht. Het heeft me bewust gemaakt en handvatten gegeven hoe ik mijn talent beter en breder kan inzetten. Een supermooi en waardevol inzicht. Wat is dan mijn unieke kracht? Dit dacht ik te weten ;) Benut ik dit nu optimaal? Tegelijk heb ik mijn valkuilen beter in beeld en heb ik geleerd hoe hier slimmer mee om te gaan. Voor mij een waardevol persoonlijk traject met mooie verrassende inzichten. Marianne weet een veilige, open en challengende omgeving te creëren. Ze voelt het haarfijn aan en houdt op de juiste momenten een (soms confronterende) spiegel voor. Ik ben er ‘open’ in gegaan maar had op voorhand niet verwacht er zoveel uit te halen. Een dik compliment en een waardevolle ervaring die ik iedere professional kan aanraden.

        Februari 2021

sanne - team lead - 36 jaar
 

Al vaker had ik eraan gedacht om een loopbaan coaching traject te doen, maar ik had het nooit doorgezet. Afgelopen jaar heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij Marianne een coaching traject gestart. 

Wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik zie het echt als investering in mijzelf. Het lag bij mij op de loer om maar door te denderen in het leven en dan met name op professioneel vlak. Tijdens het traject met Marianne heb ik niet alleen leren inzien wat mijn sterke eigenschappen zijn, maar heb ik deze ook echt leren omarmen. Wat voor mij eerder vanzelfsprekend was zie ik nu als een talent. De TMA analyse heeft voor mij erg verhelderend gewerkt. Ik weet nog beter wie ik ben en waar ik voor sta. Marianne heeft me door opdrachten, reflectie en de coaching gesprekken goed scherp laten krijgen waar ik energie uit haal in een functie / bedrijf en wat me juist energie kost. Het werkt verhelderend (en ja, soms confronterend) om dit op een flip over samengevat te zien. Het doel om beter voorbereid te zijn op een vervolgstap in mijn carrière is bereikt en de weg ernaar toe heb ik als heel prettig ervaren. Marianne is heel professioneel, warm, oprecht geïnteresseerd en gepassioneerd over haar werk.

Januari 2021

mark - ondernemer - 45 jaar
 

Via via ben ik met Marianne in contact gekomen. Voordat ik met een coach aan de slag ging was ik redelijk sceptisch over coaches en of het wel wat voor mij was. Marianne heeft mij het tegendeel bewezen en mij uitstekend geholpen met mijn vraag. In de sessies is ze doortastend en doelgericht te werk gegaan en heeft ze het proces constant afgestemd op mijn behoefte. Door het stellen van de juiste vragen, het laten doen van specifieke oefeningen en een TMA test heb ik scherp voor ogen gekregen wat ik op het gebied van werk echt wil en daar ook concrete doelen aan kunnen hangen. Diep van binnen weet je het allemaal wel maar Marianne heeft mij uitstekend geholpen om mijn wensen, eisen en doelen helder en concreet te maken!

September 2020

bas - team begeleiding
 

Marianne heeft de afgelopen maanden een aantal teamsessies voor ons begeleid waarbij de nadruk lag op de verdieping van het onderlinge contact tussen collega’s. Deze sessies hebben voor alle collega’s een verdieping opgeleverd voor de manier waarop zij als team elke dag samenwerken. Marianne als coach is betrokken, kundig en is in staat mensen een spiegel voor te houden, zodat zij met behulp van de vergaarde inzichten nóg beter tot hun recht komen in hun rol. Marianne kan ik dan ook als coach én als mens van harte aanbevelen!

Oktober 2020

Jan-willem - ondernemer - 42 jaar
 

Marianne laat je direct plaatsnemen achter het stuur van haar ‘hybride coachingmodel’. Het traject dat ik met haar doorlopen heb is een kruising van abstract beschouwen als ook het praktisch aan de slag gaan met zeer verhelderende oefeningen. Sterk objectief en zuiver persoonlijk betrokken. Geduldig maar wel met een duidelijke drive om stappen voorwaarts te maken. Afremmen waar nodig en versnellen waar het kan. De coaching met Marianne heeft mij een duidelijke zingeving, zelfacceptatie en meer wendbaarheid opgeleverd.   

Januari 2020

evelien - notaris- 36 jaar
 

Marianne is een betrokken, toegankelijke en kundige coach en heeft een analytische aanpak. Ze zorgt voor een veilige, open omgeving. Ik heb Marianne nooit op een cliché kunnen betrappen, waardoor de gesprekken met haar altijd veel nieuwe inzichten gaven. Ze weet richting te geven, maar kauwt niets voor. Op die manier liet ze mij zelf tot de kern van het probleem komen, en vervolgens tot conclusies en oplossingen. Marianne helpt je hierbij je verworven inzichten om te zetten naar haalbare (verbeter)doelen en geeft je zeer bruikbare tips en tools mee om tot besluiten c.q. oplossingen te komen. De diepgaande gesprekken hebben mij niet alleen veel zelfinzicht gegeven maar ook praktische handvatten. Dit coaching traject heeft mij veel relaxter, autonomer en sterker in mijn beslissingen gemaakt, maar ook tot een betere kwaliteit van werken en privé-werk balans en was daarom een zeer waardevolle ervaring! Daar ben ik haar heel dankbaar voor! 

September 2018

linda - advocaat- 36 jaar
 

Marianne heeft me geholpen meer inzicht te krijgen in wie ik ben. Wat mijn sterkte kanten zijn, hoe belangrijk die zijn en wat de keerzijde (de valkuilen) van die kanten is. Ze heeft me door middel van concrete oefeningen geholpen om te gaan met mijn valkuilen. Marianne luistert en confronteert en in plaats van pasklare antwoorden te geven zet ze aan tot nadenken over wie je bent, wat je wil, waar je aan wil werken en welk gereedschap je daar voor nodig hebt. Marianne is professioneel, vriendelijk, kritisch zonder te oordelen en ik voelde vanaf het eerste gesprek bij haar op mijn gemak. Ik kijk terug op de coaching als een verhelderende, intensieve en bovenal prettige ervaring. 

Mei 2018

mariëlle - marketing manager- 38 jaar
 

Het coachtraject heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht en verbindingen gelegd die ik eerder niet zag. Hierdoor kan ik beter richting geven aan de toekomst; zowel in mijn werk als privé. Marianne heeft mij begeleid en mij geholpen tot deze inzichten te komen. Dit doet ze op een heel prettige en natuurlijke manier. Ze is betrokken, haar aanpak is warm en persoonlijk. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is erg professioneel en vakkundig. Ik vond het knap hoe zij tijdens de gesprekken steeds direct anticipeerde en mij met behulp van bepaalde methodieken en oefeningen tot nieuwe inzichten bracht. Gun jezelf een traject met Marianne, daar wordt je beter van ;-) 

Juni 2017

frederik - ondernemer - 46 jaar
 

Een coach die gedreven is je de goede weg op te helpen. Zij had aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé. Dat heeft uiteindelijk zeker bijgedragen aan de goede coaching. Na een meeting met Marianne was ik iedere keer weer erg positief opgeladen. 

Ik twijfelde welke kant ik professioneel op wilde gaan. Daarnaast had ik geen grip op mijn privéleven en brokkelde mijn sociale leven af. Het contact met Marianne kwam dus precies op tijd om de stap te nemen met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities. Door Marianne heb ik ontdekt/bevestigd gekregen hoe ik slagvaardiger in het leven kan staan, zowel privé als professioneel. Na het traject voelde ik mij beter, zekerder, fitter en trotser. 

April 2017

bottom of page