Referenties

Marianne laat je direct plaatsnemen achter het stuur van haar ‘hybride coachingmodel’. Het traject dat ik met haar doorlopen heb is een kruising van abstract beschouwen als ook het praktisch aan de slag gaan met zeer verhelderende oefeningen. Sterk objectief en zuiver persoonlijk betrokken. Geduldig maar wel met een duidelijke drive om stappen voorwaarts te maken. Afremmen waar nodig en versnellen waar het kan. De coaching met Marianne heeft mij een duidelijke zingeving, zelfacceptatie en meer wendbaarheid opgeleverd. 

Jan-Willem - Ondernemer - 42 jaar

Januari 2020

Marianne is een betrokken, toegankelijke en kundige coach en heeft een analytische aanpak. Ze zorgt voor een veilige, open omgeving. Ik heb Marianne nooit op een cliché kunnen betrappen, waardoor de gesprekken met haar altijd veel nieuwe inzichten gaven. Ze weet richting te geven, maar kauwt niets voor. Op die manier liet ze mij zelf tot de kern van het probleem komen, en vervolgens tot conclusies en oplossingen. Marianne helpt je hierbij je verworven inzichten om te zetten naar haalbare (verbeter)doelen en geeft je zeer bruikbare tips en tools mee om tot besluiten c.q. oplossingen te komen. De diepgaande gesprekken en analyses hebben mij niet alleen veel zelfinzicht gegeven maar ook praktische handvatten. Dit coachingstraject heeft mij veel relaxter, autonomer en sterker in mijn beslissingen gemaakt, maar ook tot een betere kwaliteit van werken en privé-werk balans en was daarom een zeer waardevolle ervaring! Daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Evelien - Notaris - 36 jaar

augustus 2018

Marianne heeft me geholpen meer inzicht te krijgen in wie ik ben. Wat mijn sterkte kanten zijn, hoe belangrijk die zijn en wat de keerzijde (de valkuilen) van die kanten is. Ze heeft me door middel van concrete oefeningen geholpen om te gaan met mijn valkuilen.  Marianne luistert en confronteert en in plaats van pasklare antwoorden te geven zet ze aan tot nadenken over wie je bent, wat je wil, waar je aan wil werken en welk gereedschap je daar voor nodig hebt. 

Marianne is professioneel, vriendelijk, kritisch zonder te oordelen en ik voelde vanaf het eerste gesprek bij haar op mijn gemak. Ik kijk terug op de coaching als een verhelderende, intensieve en bovenal prettige ervaring. 

Linda - Advocaat - 36 jaar

mei 2018

Het coachtraject heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht en verbindingen gelegd die ik eerder niet zag. Hierdoor kan ik beter richting geven aan de toekomst; zowel in mijn werk als privé. Marianne heeft mij begeleid en mij geholpen tot deze inzichten te komen. Dit doet ze op een heel prettige en natuurlijke manier. Ze is betrokken, haar aanpak is warm en persoonlijk. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is erg professioneel en vakkundig. Ik vond het knap hoe zij tijdens de gesprekken steeds direct anticipeerde en mij met behulp van bepaalde methodieken en oefeningen tot nieuwe inzichten bracht. Gun jezelf een traject met Marianne, daar wordt je beter van ;-)

Mariëlle - Marketing Manager - 38 jaar

juni 2017

Een coach die gedreven is je de goede weg op te helpen. Zij had aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé. Dat heeft uiteindelijk zeker bijgedragen aan de goede coaching. Na een meeting met Marianne was ik iedere keer weer erg positief opgeladen. 

Ik twijfelde welke kant ik professioneel op wilde gaan. Daarnaast had ik geen grip op mijn privéleven. Het contact met Marianne kwam dus precies op tijd om de stap te nemen met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities. Door de begeleiding van Marianne heb ik ontdekt/bevestigd gekregen hoe ik slagvaardiger in het leven kan staan, zowel privé als professioneel. Na het traject voelde ik mij beter, zekerder, fitter en trotser.

Frederik - Zelfstandig ondernemer - 46 jaar

april 2017

Please reload

  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Talent Matters. 

Eindhoven I KvK 71190686